Söndagsskola

Långt fram i Luleå domkyrka finns ett mysigt, mindre rum. Där samlas barn under de flesta söndagars gudstjänster, för att lyssna till bibelberättelser, pyssla och leka. Kom och titta!

När är det söndagsskola?

På varje "vanlig" högmässa söndagar kl. 11 i Luleå domkyrka från 8 september till 22 december 2019. Under våren 2020 är det söndagsskola i Luleå domkyrka alla söndagar kl. 11.00 från 2 februari till 10 maj i samband med gudstjänst. Var med en stund i stora kyrksalen. Följ sedan ledaren och de andra barnen till ett mindre rum. Där får du lyssna till berättelser från bibeln, pyssla och leka. Från 3 år.

Hur går det till?

Alla börjar gudstjänsten tillsammans kl. 11 i stora kyrkolokalen. Efter en liten stund följer alla barn som vill med söndagsskolans ledare till ett annat rum i kyrkan, där barnen får lyssna till bibelberättelser, pyssla och leka samtidigt som högmässan fortsätter i stora kyrkolokalen.

Vilka åldrar vänder sig söndagsskolan till?

Söndagsskolan passar ofta bra för barn från ca 3 år och uppåt.

Ska jag som förälder följa med?

Ditt barn kan gå själv till söndagsskolan, om barnet vill och är trygg med att gå själv. Föräldrar och andra vuxna som hör till barnet är alltid varmt välkomna att följa med om de vill.

Frågor?

Ulrika Asp