Söndagsskola

Långt fram i Luleå domkyrka finns ett mysigt, mindre rum. Där samlas barn under de flesta söndagars gudstjänster, för att lyssna till bibelberättelser, pyssla och leka. Kom och titta!

När är det söndagsskola?

Under perioden 3 februari till 12 maj 2019 är det söndagsskola på alla högmässor i Luleå domkyrka söndagar kl. 11.

Hur går det till?

Alla börjar gudstjänsten tillsammans kl. 11 i stora kyrkolokalen. Efter en liten stund följer alla barn som vill med söndagsskolans ledare till ett annat rum i kyrkan, där barnen får lyssna till bibelberättelser, pyssla och leka samtidigt som högmässan fortsätter i stora kyrkolokalen.

Vilka åldrar vänder sig söndagsskolan till?

Söndagsskolan passar ofta bra för barn från ca 3 år och uppåt.

Ska jag som förälder följa med?

Ditt barn kan gå själv till söndagsskolan, om barnet vill och är trygg med att gå själv. Föräldrar och andra vuxna som hör till barnet är alltid varmt välkomna att följa med om de vill.

Vem leder söndagsskolan?

Söndagsskolan leds av olika människor som ställer upp ideellt.

Kan jag få leda söndagsskolan?

Vi söker hela tiden fler som vill hjälpa till genom att leda söndagsskolan. Ta kontakt med pedagogen Ingalill Belander (se kontaktuppgifter nedan) för att ta reda på mer om uppdraget!

Frågor?

Ingalill Belander