0-6 år

Här hittar du våra verksamheter för de minsta barnen.

Liten & stor

Liten & stor är en träffpunkt för barn 0-6 år tillsammans med förälder eller annan vuxen. Det finns tid för lek, sång, fika, samtal och olika skapande aktiviteter.

Liten & stor vårterminen 2020

Efter ett uppehåll på grund av coronapandemin är nu Liten och stor-grupperna i Luleå domkyrkoförsamling igång igen! Vi har utomhusverksamhet vecka 18-24 i Hertsön, Mjölkudden och Örnäset. Därefter är det sommaruppehåll i Örnäset och Mjölkudden - men i Hertsön är det Liten och stor-verksamhet även under sommaren fram till 10 augusti.
Obs. Viktigt att barn och vuxna som är sjuka stannar hemma.

HERTSÖN

Måndagar kl. 10-12. Vi träffas utomhus vid Hertsökyrkan (vi håller till på gården bakom kyrkan). Det finns uteleksaker och vi har en förkortad sångstund ute cirka kl. 10.30. Vi bjuder på varm och kall dryck samt smörgås. Tillgång till mikrovågsugn, skötbord och toalett finns i kyrkan. Kontakt: Anna Hoffer Alatalo, församlingspedagog, 0920-26 49 06 och Emma Nilsson, diakonassistent, 0920-26 48 15.

ÖRNÄSET

Tisdagar kl. 14-16. Vi träffas utomhus på parkscenen bredvid Örnäsets kyrka. Det finns uteleksaker och vi har en förkortad sångstund ute cirka kl. 14.30. Vi bjuder på varm och kall dryck samt smörgås. Tillgång till skötbord och toalett finns i församlingsgården. Kontakt: Malin Grönlund, assistent i församlingsarbete, tel. 0920-26 49 39.

MJÖLKUDDEN

Torsdagar kl. 10-12. Vi träffas utomhus vid elden framför kyrkan. Det finns uteleksaker och vi har en förkortad sångstund ute cirka kl. 10.30. Vi bjuder på varm och kall dryck samt smörgås. Tillgång till skötbord och toalett finns i församlingsgården.
Kontakt: Sofia Marklund Ehlin, tel: 0920-26 49 35.

Liten & stor sommaren 2020

Liten och stor på Hertsön

Mötesplats för barn 0-6 år tillsammans med föräldrar eller andra vuxna. Lek och sångstund utomhus vid Hertsökyrkan, måndagar kl. 9-12, 15 juni-10 augusti.
Det finns uteleksaker och vi har en förkortad sångstund ute cirka kl. 10.30. Vi bjuder på varm och kall dryck samt smörgås. Tillgång till mikrovågsugn, skötbord och toalett finns i kyrkan. Kontakt: Anna Hoffer Alatalo, församlingspedagog 0920-26 49 06 och Emma Nilsson, diakonassistent 0920-26 48 15. Obs. Viktigt att barn och vuxna som är sjuka stannar hemma.
Välkomna!

Liten & Stor på Facebook

I vår Facebook-grupp kan du läsa om tider och platser för Liten och stor, ställa frågor, få tips och mycket annat. Titta gärna in: www.facebook.com/groups/litenochstor