Gudstjänsttider och öppettider i Örnäsets kyrka

Gudstjänsttider i Örnäsets kyrka:

Gudstjänst firas på söndagarna  kl. 11.00, 11.30 och 12.00 under januari månad.

Morgonbön onsdagar kl. 08.30.

Kvällsgudstjänst/mässa torsdagar kl. 18.30.

Läs mer om gudstjänster under program.

Obs. Max 8 deltagare per gudstjänsttillfälle.
Tack för att du visar hänsyn i coronatider och stannar hemma om du har symtom!
Tänk på att hålla avstånd från andra personer inne i kyrkan och även när du går in och ut ur kyrkan.

Upplev andakter från Örnäsets kyrka på nätet: www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/digitalt

Följ gärna Luleå domkyrkoförsamling i sociala medier!
www.facebook.com/luleadomkyrko

Örnäsets kyrka är öppen för ljuständning och bön vardagar (ej helgdagar), måndag-fredag kl. 07-14. Vissa tider (tisdagseftermiddagar) finns möjlighet till samtal.

Förändringar i gudstjänstlivet med anledning av coronapandemin

Av hänsyn till människor som riskerar att bli svårt sjuka om de smittas och för att bidra till att sjukvården inte pressas för hårt, förändras gudstjänstfirandet i våra kyrkor under coronapandemin.

Regeringen har meddelat att maxtaket för sammankomster sänks och hårdare restriktioner införs för att stoppa smittspridningen. Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över åtta deltagare förbjuds under en period från och med 24 november. Undantag görs för begravningar som får ha 20 deltagare.

Gudstjänsterna i Luleå domkyrka blir digitala under perioden 24 november - 31 januari, det vill säga, man kan inte delta på plats i kyrkan utan endast via internet. Se www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/digitalt

I Örnäsets kyrka och Mjölkuddskyrkan firas gudstjänster med max 8 deltagare.

I Hertsökyrkan firas inga offentliga gudstjänster, endast enskilda kommunioner.

Läs om aktuella gudstjänster under Program.