Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan

Förändringar i gudstjänstlivet med anledning av coronapandemin

Av hänsyn till människor som riskerar att bli svårt sjuka om de smittas och för att bidra till att sjukvården inte pressas för hårt, har gudstjänstfirandet i våra kyrkor förändrats under coronapandemin.
Från 5 april till slutet av maj firade vi ordinarie gudstjänster enbart i Luleå domkyrka. Från 31 maj och över sommaren firades gudstjänster i domkyrkan, Hertsökyrkan och Örnäsets kyrka. Från hösten 2020 firas gudstjänst även i Mjölkuddskyrkan. Under vecka 42 och en period framåt ställer vi om från mässor till gudstjänster i samtliga kyrkor och morgonmässan i domkyrkan pausas.
När gudstjänst firas är deltagarantalet begränsat till 50, i enlighet med regeringens beslut.
Följ gärna Luleå domkyrkoförsamling i sociala medier, så kan vi hålla kontakten.

Läs om aktuella gudstjänster under Program.

Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan hösten 2020

Kvällsgudstjänst med inslag av gospel tisdagar kl. 18. (Inget kyrkfika tills vidare med anledning av coronapandemin).

Musikgudstjänst med barn- och babysång torsdagar kl. 10.30.

Se mer information under "Program".