Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan

Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan:

Kvällsmässa tisdagar kl. 18. Obs. Max 8 deltagare per gudstjänsttillfälle och inget kyrkfika med anledning av coronapandemin.

Kyrkan öppen för ljuständning och bön tisdagar kl. 14-18 till och med 26 januari.

INSTÄLLT: Musikgudstjänst med barn- och babysång torsdagar kl. 10.30. Inställt från 12 november 2020 och tills vidare, med anledning av pandemin.

Ta gärna del av gudstjänster, andakter och musik från Luleå domkyrkoförsamling på internet. Kika in på: www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/digitalt

Följ gärna Luleå domkyrkoförsamling på sociala medier!
www.facebook.com/luleadomkyrko

Se mer information under "Program".

Förändringar i gudstjänstlivet med anledning av coronapandemin

Av hänsyn till människor som riskerar att bli svårt sjuka om de smittas och för att bidra till att sjukvården inte pressas för hårt, förändras gudstjänstfirandet i våra kyrkor under coronapandemin.

Regeringen har meddelat att maxtaket för sammankomster sänks och hårdare restriktioner införs för att stoppa smittspridningen. Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över åtta deltagare förbjuds under en period från och med 24 november. Undantag görs för begravningar som får ha 20 deltagare.

Gudstjänsterna i Luleå domkyrka blir digitala under perioden 24 november - 31 januari, det vill säga, man kan inte delta på plats i kyrkan utan endast via internet. Se www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/digitalt

I Örnäsets kyrka och Mjölkuddskyrkan firas gudstjänster med max 8 deltagare.

I Hertsökyrkan firas inga offentliga gudstjänster, endast enskilda kommunioner.

Läs om aktuella gudstjänster under Program.