Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan

Förändringar i gudstjänstlivet med anledning av coronapandemin

Av hänsyn till människor som riskerar att bli svårt sjuka om de smittas och för att bidra till att sjukvården inte pressas för hårt, har gudstjänstfirandet i våra kyrkor förändrats under coronapandemin.
Från 5 april till slutet av maj firade vi ordinarie gudstjänster enbart i Luleå domkyrka. Från 31 maj och över sommaren firas gudstjänster i domkyrkan, Hertsökyrkan och Örnäsets kyrka. Från hösten 2020 firas gudstjänst även i Mjölkuddskyrkan.
När gudstjänst firas är deltagarantalet begränsat till 50, i enlighet med regeringens beslut.
Följ gärna Luleå domkyrkoförsamling i sociala medier, så kan vi hålla kontakten.

Läs om aktuella gudstjänster under Program.

Gudstjänsttider i Mjölkuddskyrkan hösten 2020

Kvällsmässa tisdagar kl. 18, från 1 september. Nattvardsgudstjänst med mycket sång och musik.

Lunchmusikgudstjänst torsdagar kl. 10.30, udda veckor, från 10 september.

Lunchgudstjänst för liten och stor torsdagar kl. 10.30, jämna veckor, från 3 september. Dessa gudstjänster är särskilt anpassade för de yngsta barnen, men barn är alltid välkomna till kyrkan.

Se mer information under "Program".