Gudstjänsttider i Hertsökyrkan

Gudstjänsttider i Hertsökyrkan:

I Hertsökyrkan firas inga offentliga gudstjänster, endast enskilda kommunioner, för närvarande. Prästen Bo Nordin finns tillgänglig för samtal, bön och enskild nattvard enligt överenskommelse. Ring Bo på tel. 0920-26 48 96.

Förändringar i gudstjänstlivet med anledning av coronapandemin

Av hänsyn till människor som riskerar att bli svårt sjuka om de smittas och för att bidra till att sjukvården inte pressas för hårt, förändras gudstjänstfirandet i våra kyrkor under coronapandemin.

Regeringen har meddelat att maxtaket för sammankomster sänks och hårdare restriktioner införs för att stoppa smittspridningen. Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över åtta deltagare förbjuds under en period från och med 24 november. Undantag görs för begravningar som får ha 20 deltagare.

Gudstjänsterna i Luleå domkyrka blir digitala under perioden 24 november - 31 januari, det vill säga, man kan inte delta på plats i kyrkan utan endast via internet. Se www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/digitalt

I Örnäsets kyrka och Mjölkuddskyrkan firas gudstjänster med max 8 deltagare.

I Hertsökyrkan firas inga offentliga gudstjänster, endast enskilda kommunioner.

Läs om aktuella gudstjänster under Program.