För stora och små i kyrkorna

Läs om gudstjänster och mötesplatser som passar extra bra för barn och deras familjer.

Vårterminen 2020

Örnäsets kyrka

Familjesöndag med söndagsmässa 16 februari 2020 kl. 11:00. Söndagsskola i Örnäsgården. Varmkorv efter gudstjänsten. Även söndag 15 mars och 3 maj.

Mjölkuddskyrkan

Lunchgudstjänst för liten och stor torsdagar udda veckor kl. 10.30, från 16 januari. Sopplunch efteråt. (30 kronor för vuxna, barn äter gratis)

Vägen till påsk torsdag 9 april kl. 10.30.

Luleå domkyrka

Söndagsskola. Under våren 2020 är det söndagsskola i Luleå domkyrka alla söndagar kl. 11.00 från 2 februari till 10 maj i samband med gudstjänst. Barnen är med en stund i stora kyrksalen. Sedan går de till ett mindre rum där de får lyssna till berättelser från bibeln, pyssla och leka. För barn från 3 år.

Hertsökyrkan

Tacokvällar med familjegudstjänst 7 februari och 6 mars kl. 17. Anmälan till tacomiddagen senast fredagen innan till tel: 0920-264915. Maten kostar 50 kr/vuxen, gratis för barn.

Enstaka veckor, t.ex. vid påsk och jul kan det regelbundna gudstjänstlivet se annorlunda ut. Du kan alltid läsa hur det ser ut just denna vecka i predikoturerna (i NSD och Norrbottens-Kuriren på fredagar), i appen Kyrkguiden eller på vår webb: www.svenskakyrkan.se/luleadomkyrko/program