Bilder till fastan och påsken
Kan användas till texten: Tänk på ditt dop. Vad vet du om hur det gick till?

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, ringa, besöka oss eller mejla vår pastorsexpedition. Vedevågs kyrka går endast att boka via mail, besök eller telefon.

Under rådande pandemi är expeditionen stängd för besök.
Med anledning av att regeringens beslut gällande allmänna sammankomster, dit även dopgudstjänsten räknas, så är antalet deltagare vid dopet begränsat till XX personer förutom personalen.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

BOKA DOP PÅ WEBBEN – SÅ HÄR GÖR DU!

Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Syns det inga tider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. När du bokar dop en söndag innebär det att dopet sker i gudstjänsten tillsammans med hela den gudstjänstfirande församlingen. Det går att boka tid för dop senast 10 dagar innan doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar så kontakta Pastorsexpeditionen så gör vi vad vi kan för att hitta en lösning.

Om ni önskar att någon mer ska döpas samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse. Den präst som ska döpa kommer att ta kontakt för att bestämma tid och plats för ett dopsamtal. Det finns möjlighet att låna dopklänning. Titta gärna vidare här på vår hemsida för vidare inspiration inför dopet. Det kan även finnas möjlighet att låna lokal för dopkalas. Detta anges under respektive doptid i kalendern.

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Har du frågor? Kontakta oss på 0581-888 00

Linde bergslags församling - Expeditionen

Besöksadress: Kungsgatan 17 (Expeditionen är för närvarande stängd för besök)
Post: Box 52, 71122 Lindesberg

Telefontider:
Måndag-tisdag samt torsdag

09.00-12.00 samt 13.00-15.00.

Onsdagar 13.00 -15.00

Fredag 09.00-12.00.

Övriga tider ring våra direktnummer!

E-post: linde.bergslags.forsamling@svenskakyrkan.se