Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv Besöksadress: Danskavägen 1, 31231 LAHOLM Postadress: DANSKA VÄGEN 1, 31231 LAHOLM Telefon: +46(430)16000 E-post till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv

10 år och uppåt

SKULP Svenska Kyrkans Unga i Laholms pastorat.

Välkommen till vår ungdomsgrupp i kyrkan. För dig som är 14 år och uppåt.

Här får barn och unga själva ta ansvar, växa i sin tro och finna gemenskap på hemmaplan och stora läger m.m.

Svenska kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

UG

Ungdoms Gruppen

För 14 år och uppåt är oftast i Kyrkans hus i Laholm på torsdagar kl.19-21. Program kommer!
Frågor? Ring och sms:a: Fabian Åström 0430-16014, 0730-29 93 09 eller maila: Fabian Åström