Mellbystrandsgården

Välkommen till strandnära Mellbystrandsgården. Läs info om kyrkorummet här!

Mellbystrandsgården invigdes 1997 och är en församlingsgård med kyrksal. Kyrksalen rymmer ungefär 100 personer.

Verksamhet i Mellbystrandsgården

I Mellbystrandsgården firas gudstjänst varannan söndag kl 14.00. Dop kan ske i en söndagsgudstjänst, men även en lördag i en dopgudstjänst. Kontakta gärna oss på vår pastorsexpedition för att boka.

Mellbystrandsgården används även flitigt av barnverksamheten men här samlas även gruppen Eftermiddagslediga och vissa år finns också konfirmander i huset.

Har du fler frågor om Mellbystrandsgården? Kontakta gärna vår vaktmästare/värdinna Anna-Lena Lövgren på telefon: 0430-160 25.

Kontakta oss

Söker du värdinnan Josefina, prästen Anders, kyrkomusikern Kim eller kanske pedagogen Hampus? Här finns alla kontaktuppgifter!

Barngrupper 6-9 år

Är du mellan 6-9 år? Här kan du se vilka barngrupper vi har för dig.

Öppen förskola

För små barn 0 - 5 år med föräldrar

Eftermiddagslediga

Vi träffas kl.14.00-15.30 i Mellbystrandsgården, Cirkelvägen 19 i Mellbystrand.