Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kvistofta församling Besöksadress: Kvistofta församling, Frösögatan 1, 25730 Rydebäck Postadress: Kvistofta församling, Box 14, 25721 Rydebäck Telefon:+46(42)373300 E-post till Kvistofta församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sjunga Gunga

Babysångskurs för dig och ditt barn i åldrarna 3-10 månader.

Varför är det viktigt att sjunga med ett litet barn? Många tror kanske att en bebis ändå inte uppfattar så mycket, och att sjunga med barnet kan man vänta med till det blir äldre. Men för nyfödda är det inte texten i sången som är det centrala utan själva upplevelsen av musiken och rytmiken som är kopplad till närheten, samhörigheten och beröringen av den vuxne.

Sångerna, ramsorna och danserna som vi använder är särskilt utvalda och har ett syfte. Vi utgår från barnets mognadsnivå (3-10 månader) och målsättningen är att musiken inte bara ska bjuda på en härlig upplevelse utan också få vara ett redskap som ger stimulans och utveckling. Både av de kognitiva och de motoriska färdigheter som ligger framför ditt barn det första året.

De ingredienser som vi arbetar med på babysången är balans, stabilitet i nacken, kroppsuppfattning, rumsuppfattning och beröringssinnet. De små får flyga, gunga, rulla och svänga till den härligt flygiga, gungiga och svängiga musiken.

Start 21 Januari 2020

Gruppen är fullbokad

 

BRA ATT VETA

Kursen består av tio träffar.

Tid: tisdag 9.00-12.00

Plats: Rydebäcks församlingshem, ingång vid lekplatsen

Kostnad: 200 kronor (e-faktura kommer en bit in på terminen)

I kostnaden ingår sånghäfte med instruktioner samt fika.

Pia Korch

Pia Korch

Kvistofta församling

Rydebäck, Barnledare