En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Konfirmation 2023-2024

Intresserad? Hör av dig!

Intresserad av att veta mer om kyrkan? Vill du konfirmera dig?

I höst bjuder vi in alla i åk 8 till konfirmationsläsning.

För mer info:

Hoppas du vill konfirmera dig hos oss!

Träffas: Varannan söndag jämna veckor 13.30-17.30

Läger kommer vi att göra tillsammans med Stenkumla pastorat, ett i oktober på Gotland och vi hoppas kunna göra en skidresa vecka 1.

Konfirmation: Maj 2024

Börjar: 10 september 13.30 – 17.30

Vill du anmäla dig till konfirmandgruppen som börjar i september 2023 eller har du frågor och som rör konfirmanderna kontakta Janne Manni, präst i Klinte pastorat, janne.manni@svenskakyrkan.se tel 070 476 48 35

Välkomna!

Janne & ledargänget

Frågor och anmälan:

Ring då  konfirmandansvariga prästen Janne Manni på 0704764835 eller maila på janne.manni@svenskakyrkan.se

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om sånt som är viktigt - om livet! Stort som smått: kärlek, sex, döden, meningen med livet, finns Gud på Gotland? Vem är jag?
Vi förutsätter inte att du som anmäler dig tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om. Vi ska inte bara prata om Gud, utan också med Gud. Bön, andakter och gudstjänster är viktiga.