Foto: Magnus Aronsson/IKON

Konfirmation

Ibland går allt så lätt, det bara flyter på. Vänner som bryr sig, schysst musik i lurarna, sol som skiner. Andra dagar har man tusen "varför?" i huvudet. När den man är kär i sviker. När någon man gillar råkar illa ut - eller när man bara är arg på alla orättvisor och känner sig ensam.

Intresserad av att veta mer om kyrkan? Vill du konfirmera dig?

I höst bjuder vi in alla i åk 8 till konfirmationsläsning.

Men du är såklart välkommen även om du är äldre än så.

Ring då gärna konfirmandansvariga prästen Janne Manni på 0704764835 eller maila på janne.manni@svenskakyrkan.se

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om sånt som är viktigt - om livet! Stort som smått: kärlek, sex, döden, meningen med livet, finns Gud på Gotland? Vem är jag?
Vi förutsätter inte att du som anmäler dig tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om. Vi ska inte bara prata om Gud, utan också med Gud. Bön, andakter och gudstjänster är viktiga.