Vad händer i kyrkan?

Här hittar du veckoaffischer, verksamhetsbroschyr samt "Tankar inför helgen", en blogg där präster funderar utifrån kommande söndags texter.

 

 

Verksamhetsfolder

 

 


Broschyren finns att hämta i församlingens kyrkor och församlingshem. Den innehåller allt som händer i församlingen i sommar. Du kan även klicka på bilden här bredvid, för att ladda hem en digital version. 

Veckoaffischer med gudstjänster och mötesplatser kan du följa vecka för vecka här nedan. Samma affischer finns även uppsatt vid församlingens kyrkor. 
För en längre framförhållning finns även kalendern att tillgå på startsidan, om du scrollar ner lite. 

Annonsen i tidningen Extra juni -22

INFO om förändringar:

Programbladet församlingen har delat ut under flera år har nu upphört.

Församlingens gudstjänster kommer istället att finnas med i predikoturerna i Katrineholms-Kuriren. De finns också på hemsidans kalendarium, Facebook och affischer på kyrkornas anslagstavlor.

Vid varje terminstart kommer det att finnas en verksamhetsbroschyr i våra kyrkor, församlingshem och den kommer även att finnas här på denna sidan. 

Förändringen gör vi med syftet att nå en större och bredare målgrupp. Vi kommer även utöka vår annonsering i Katrineholms-Kurirens Extra, då den delas ut till alla hushåll och även finns att hämta i centrum. 

Små bebisfötter i en vuxen hand.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Jesus ger oss en liknelse om en liten dam med några mynt. Det står inget om hon sparar till något eller om hon behöver dem för att överleva. Läs Tankar inför helgen med prästen Catharina.