Barnverksamhet i Kafjärdens församling

Församlingens fasta barn och ungdomsgrupper rullar på enligt höstterminens anmälan. Nya grupper med nyanmälan öppnar i början på augusti 2022.
Församlingens öppna verksamhet så som Barnrytmik och Öppen förskola skjuts upp till efter sportlovet vecka 8.
Vi avvaktar läget kring den spridning av Covid som just nu är stor i vårt samhälle.
Vi arbetar för att på ett smitt säkert sätt kunna öppna upp våra verksamheter.
Håll gärna koll på våra facebook-grupper där aktuell information också läggs ut.

Kontakt med församlingspedagog,
Patrice Nyström, 016 91082 för mer information.

Kjula-la för barn 6-9 år

Vårt nästa framträdande är på Sveriges nationaldag!

Äventyrarna 10-12 år

Äventyrarna träffas varje torsdag, kl: 15.00-17.00 i Kjula församlingshem.

Kafjärdens församling har lång erfarenhet av barn och ungdomsverksamhet; från rytmik med spädbarn (föräldra-barn-grupp) till olika typer av verksamhet med och bland ungdomar långt upp i tonåren.
För mer information om våra olika verksamheter klicka på respektive grupp i menyraden längst upp eller på bilden

Väl mött!