Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Torsdagsträffen i Järfälla kyrka

Andakt, underhållning och fika för dig som är dagledig. Kl 13 en torsdag i månaden i Järfälla kyrka, Barkarby.

Torsdagsträffen äger rum en gång i månaden i församlingshemmet vid Järfälla kyrka. Träffen inleds kl 13 med en kort andakt i kyrkan. Därefter blir vi underhållna av inbjudna artister eller föredragshållare. Träffen avslutas med fika till självkostnadspris (20:-).

Du som bor på eller i närheten av äldreboendet i Barkarby kan få skjuts! Vi hämtar dig med Kyrkbussen kl 12:30, och kör tillbaka från församlingshemmet mellan 14.30 och 14.45.

Britt-Marie Ericsson

Assistent i församlingsarbetet, S:t Lukas kyrka