Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Sorgegrupp

Till stöd för dig som förlorat någon som står dig nära. Grupper startar regelbundet. Maria kyrka, Jakobsberg.

I sorgen efter en livskamrat kan det vara ett stöd att träffa andra som är i samma situation. Att få sätta ord på sina tankar, dela sina känslor och kanske känna igen sig i andras berättelser är för många ett bra sätt att bearbeta sin sorg.

Hur går det till?

En sorgegrupp består av 4-8 personer, och har två ledare som är diakoner eller präster. Gruppen träffas ungefär sju gånger.

Om du delade adress med din livskamrat, och om denne var medlem i Svenska kyrkan, kommer du att få en personlig inbjudan. Om du inte är medlem, eller om ni bott på olika adresser, är du varmt välkommen att själv kontakta oss.

Det finns också sorgegrupper för dig som förlorat ett barn, och för barn som förlorat ett syskon eller en förälder. Hör av dig till Marju Lehto för mer information.

Marju Lehto

Diakon, Maria kyrka