Foto: Aaron Burden / Unsplash

Retreater

Längtar du efter vila och återhämtning? Vänta in dig själv under en dag i stillhet och tystnad, söndag 21 november i S:t Lukas kyrka, Kallhäll.

Vi anordnar regelbundet retreater i S:t Lukas kyrka i Kallhäll. På en retreat får du utrymme att hitta fram till dig själv genom tystnad, stillhet och meditation. Tiden i lugn och ro kan också bli en möjlighet att få nya perspektiv på sig själv och sitt liv.

Under retreaten kan man välja att läsa, måla, delta i bibelmeditation (Lectio Divina) eller bara koppla av och reflektera. Det finns också möjlighet till enskilt samtal med en präst. Ta gärna med bekväma inneskor eller tofflor.

Program

Kl 11 hålls en mässa i kyrksalen. Den kan vara en inledning till din retreat, men behöver inte vara det.
Kl 12:30 Den gemensamma retreaten inleds med en sopplunch.
Kl 13-17 Inledande andakt, därefter gemenskap i tystnad. Möjlighet finns till skapande aktiviteter och till samtal med präst.
Kl 17 Gemensam avslutning.

Välkommen med din anmälan! Se kontaktuppgifter nedan.