Mötas och umgås

Vill du fika, pyssla, sticka, prata - eller bara vara själv bland andra en stund? Välkommen som du är och när du vill.

Trivselträffar i Viksjö kyrka

Andakt, sittgympa och fika med underhållning på tisdagar, lättlunch och bingo på fredagar.

Café Maria

Hembakat fika och goda luncher i Maria kyrka, Jakobsberg! Öppet vardagar (utom tisdagar) kl 10-15 (stängt 11.45-12.15).

Torsdagsöppet

Pyssel, middag, samtal och gemenskap för alla åldrar, en torsdag i månaden kl 16-18.30 i S:t Lukas kyrka, Kallhäll! Nästa tillfälle är 13 oktober.

Detalj av korfönstret i S:t Lukas kyrka, "Livets träd" av Britta Reich-Eriksson

Trivselträff på halvdistans i S:t Lukas kyrka

Välkommen till andakt och sittgympa (även online!), fika och program, varannan torsdag kl 13.

Torsdagsträffen i Järfälla kyrka

Kl 13 en torsdag i månaden. Andakt, underhållning och fika!

Herregud, äntligen torsdag!

Alla kan sjunga-kör, soppa, vardagsmässa och samtalsgrupper. I höst händer det på torsdagar i Maria kyrka. Missa inte premiären 1 september!

Stickcafé

Varannan söndag kl 13-15 i Prästgården vid Järfälla kyrka! Även via Zoom (måste anmälas senast torsdagen innan).

Träffar på dagtid

Föredrag, musikfika, quiz eller konsert? Du som är ledig på dagarna är välkommen på våra trivselträffar! Det blir oftast andakt, fika och någon form av program- och det blir alltid trivsel.

Alla kan sjunga-kör

Torsdagar kl 15:30-16:30 i Maria kyrka, Jakobsberg. Det handlar om sångglädjen här och nu - kan du prata så kan du sjunga!