Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Enskilda stödsamtal

Behöver du någon som lyssnar? Vi är här för dig, vare sig det gäller de djupaste livsfrågorna eller mer praktiska svårigheter. Hör av dig!

Ibland behöver vi dela våra tankar och känslor med någon annan. Och det kan kännas lättare att prata med en utomstående. Det kan handla om djupa livsfrågor, om svåra relationer, om ensamhet eller om ekonomiska svårigheter.

Och ibland vet man inte ens vad det handlar om. Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälps vi åt att ta reda på det! Våra präster och diakoner tar emot dig för själavårdssamtal. Du kan också vända dig till någon av våra diakoner för ekonomisk rådgivning

Heidi Elfving

Stina Holmberg