Hudiksvallsbygdens församling sänder live

Här är vår plats för direktsändningar, både planerade och spontana. Det mesta kan också ses i efterhand. Då finns de bland Digitala andakter och evenemang. Nästa planerade sändning är en gudstjänst i Jakobs kyrka den 27 juni kl 11.

När vi sänder live syns sändningen i rutan ovanför den här texten. Annars syns en rutig, flerfärgad ”testbild”. Vi är fortfarande nybörjare på digitala sändningar. Nu provar vi att sända här på hemsidan.

Om du får ett felmeddelande

Om du får meddelandet ”Det här innehållet är inte tillgängligt” när sändningen går igång behöver du ladda om sidan, antingen genom att klicka på Uppdatera (cirkeln med en pil, i ditt sökfält) eller F5.

Se sändningen senare

De sändningar som kan ses även i efterhand finns bland Hudiksvallsbygdens digitala andakter och evenemang. Om sändingen inte hunnit ladda upp där får du komma tillbaka senare.
Du kan komma dit genom att klicka på den undestrukna texten.