Några ungdomar spelar rundpingis inomhus.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Hej granne!

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Huddinge. Här finns plats för hela livet. I glädje och sorg, högtid som vardag. Här finns nya vänner för dig som söker gemenskap, och andrum för dig som söker stillhet. För dig som tvivlar eller tror. Här finns plats för dig!

En flytt innebär en massa saker. Förändring, blandade känslor och många gånger ett helt nytt läge. När livet mest består av flyttkartonger, eftersänd post och nya grannar kan det vara ganska skönt att få lite hjälp på traven. Eller en stund för sig själv. 

Kyrkan finns för dig

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna förskolor, körer och ett stort café – mitt i stan. Det är satsningar som möjliggörs av våra medlemmar. Behöver du stöd eller någon att prata med? I din kyrka och församling finns präster och diakoner du kan vända dig till. Undrar du över något? 

Program och gudstjänster

Du hittar allt som händer hos oss i kalendern. På webben har vi samlat program och gudstjänster för dig som vill veta vad som är på gång i en specifik kyrka.

Hitta din kyrka och församling

Vill du veta vilken församling du tillhör? Skriv in din nya adress i sökfältet. Kartan här på sidan visar kyrkorna i Svenska kyrkan Huddinge pastorat.

Flemingsbergs kyrka – Flemingsbergs församling

Flemingsbergs församling vill vara ett vär(l)dshus med rum för många, med stor gästfrihet där många är med och bidrar. Med Fredens rike som inspiration öppnar vi dörrarna och bjuder in till gemenskap, mat, mässa, sång, samtal och stöd.

Välkommen till Trångsund Skogås församling

I Mariakyrkan på torget i Skogås finns aktiviteter och mötesplatser för alla. Nyfiken på vad vi erbjuder? Klicka in och läs mer!

Segeltorps kyrka – Sankt Mikaels församling

Den lilla rosa kyrkan brukar vi kalla den. Mitt i villakvarteren ligger Segeltorps kyrka och blir med sitt läge en naturlig samlingspunkt för både barnfamiljer, unga och äldre – en vardagskyrka full av liv.

Vårby Gårds kyrka – Sankt Mikaels församling

I anslutning till Vårby Gårds centrum, i en sluttning ner mot Mälaren intill ett gravfält från vikingatiden, ligger Vårby Gårds kyrka. Kyrkan är öppen vardagar och söndagar i samband med gudstjänst.