Musiklunch i Segeltorps kyrka

Musiklunchen 23/11 med adventsbuffé är framflyttad till 30/11. Läs mer här!

Nytt datum för höstens sista Musiklunch i Segeltorps kyrka!

Musiklunchens höstavslutning med adventsbuffé är framflyttad från 23 november till 30 november. Obs! Detta evenemang gäller endast dem som har föranmält sig sedan tidigare (Anmälan senast 18 november till: cecilia.stromberg@svenskakyrkan.se eller 08-588 698 96)

Varmt välkommen till musiklunch onsdagar kl 12:00 i Segeltorps kyrka. Efteråt bjuds på förtäring i Café Mikael.

PROGRAM HÖSTEN 2022

14/9 Nordiska ord och toner. Elisabeth Rünell, röst och piano.

21/9 Den sjungande polisen. Författaren och den f.d. polisen Michael Lundh berättar och sjunger.

28/9 Årstiderna. Mattias Nilsson, baryton och Arne Johansson, piano framför de vackraste romanserna och sångerna om de fyra årstiderna.

5/10 En rytmisk lunch. Johan Renman, slagverk, Elisabeth Rünell gästar.

12/10 Svenska & irländska visor. Med Grabbarna från Eken bestående av Johanna Gustafsson – slagverk, Tommy Lundgren – fiol, Kim Persson – sång, mandola, flöjter.

19/10 Robert och Clara Schumann – En kärlekshistoria. Vi får möta Clara och Robert Schumann och deras kärlek till varandra och musiken genom några av deras stycken för sång och piano. Helena Gedda, sång, Henrik Kilhamn, piano.

26/10 Nordiska klanger och kontraster. Tessan-Maria Lehmussaari, sopran, Silja Levander, piano.

2/11 A swingin’ affair. Med Larre Trio, Elias ”Larre” Larsson, piano, Jacob Sandberg, kontrabas, och Albin Eklund, trummor.

9/11 Music in motion. Med jazzkvartetten Bagis Bebop: Jonas Nermyr, stepp/tap, Erik Palmberg, trumpet, Fredrik Olsson, gitarr och Mats Dimming, bas.

16/11 Toner från filmens värld. Isabelle Andö, violin, Erik Hamrefors, cello, Elisabeth Rünell, röst och piano.

23/11 Jul med kviga – inställt! Nytt datum för höstens sista Musiklunch med adventsbuffé: Onsdag 30/11. Med glimten i ögat tolkar Kviga julen som ni aldrig har hört den förut – övernaturlig och vild. Nina Grigorjeva, sång och flöjter, Lovis Jacobsson, knäppinstrument, Ida Hellsten, sång och bas. Adventsbuffé 100 kr. Anmälan senast 18 november till: cecilia.stromberg@svenskakyrkan.se eller 08-588 698 96.