Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon:+46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Minister deltar i invigningen! Laddstolpar början på en "resa"

Välkommen till seminarium, utställningar och invigning av publika laddstolpar för elbilar i Klockargården den 19 maj 2019! Ministern Per Bolund deltar vid invigningen och Mattias Goldman föreläser!

Så här enkelt blir din församling en miljöaktör i elbilssverige!
Kom och var med på vår invigning. Du får träffa olika leverantörer, provköra elbil, höra om projektet utifrån olika vinklar och du kommer få input i hur du själv driver den här frågan vidare i din församling. För skapelsens skull. För att bidra till ett fossilfritt samhälle och att de globala FN-målen inom ramen för Agenda 2030 nås. Helt utan att belasta kyrkoavgiften genom att utnyttja den befintliga infrastruktur vi har.

10.00 Mässa i Huddinge kyrka
11.30 Invigning av laddstolparna för elbilar – bakom Klockargården
Kyrkorådets ordförande Ann-Marie Högberg och finansmarknads- och bostadsministern/biträdande finansministern Per Bolund och miljöinspiratören Mattias Goldmann.
12.00 Seminarium: Varför gör kyrkan det här? – Klockargården.
Talare: Mattias Goldmann, vd för tankesmedjan Fores, inspiratör, twittrare och driven moderator inom klimat, energi och hållbarhet
Christer Kivi, prost, åretruntcyklare och medlem i Svenska kyrkan i Huddinge och en av initiativtagarna till projektet Laddad på kyrkan
Thorsten Lorich, teknisk förvaltare och solenergisentusiast
Kristina Segerström, stiftsingenjör och handläggare för hållbar utveckling på