Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fritidsaktiviteter på kvällstid – Svenska kyrkans Unga

Måla, pyssla, baka, leka roliga lekar och göra utflykter. Träffa kompisar, umgås och hitta på roliga saker tillsammans.

Svenska kyrkans Ungas grupper träffas en kväll i veckan för att hitta på olika saker tillsammans – ett perfekt tillfälle också att hitta nya kompisar!

Miniorer
För barn mellan 7-10 år
Träffas på tisdagar 17.30–19.00
Plats: Klockargårdens barnlokaler

Juniorer
För barn mellan 10-13 år
Träffas på måndagar 18.30–20.00
Plats: Klockargårdens barnlokaler

Ungdomsgruppen
För dig som är över 13 år och är konfirmerad. Vi träffas 18.30-21.00 varje onsdagskväll för att ha kul tillsammans. Vi börjar med en halvtimmes ungdomsandakt eller mässa i kyrkan, sedan fortsätter vi i ungdomslokalen eller åker på utflykt!

Kontakt

Lediga platser

Vill du vara med, anmäl dig till Annika eller Annelie!

Annika Strömmer, fritidsledare 08-588 697 87
annika.strommer@svenskakyrkan.se

Annelie S Darwich, församlingspedagog 08-588 697 74
Annelie S Darwich

Mer om Svenska kyrkans Unga

"The Holy Gang" kallas Svenska kyrkans Unga i Huddinge. De anordnar fritidsaktiviteter på kvällstid för barn och unga. Vill du veta mer om the Holy Gang? På webbplatsen www.korsdrag.se kan du läsa mer om alla grupper, titta på bilder och skriva en hälsning i gästboken.

Du kan också läsa mer om Svenska kyrkans Unga på nationell nivå på deras webbplats www.svenskakyrkansunga.se