Fritidsaktiviteter för unga

Våra träffar är inställda tillsvidare. Vi finns här på telefon och snapchat.

Nu är det tider då vi inte kan träffas och hänga som vi brukar. Kanske finns det oro, frågor om allt som händer nu i världen eller bara behov av någon som lyssnar. Vi finns här på andra sätt för er. Tveka inte att kontakta oss.

Kontakt:
Annelie: annelie.darwich@svenskakyrkan.se, tel. 08-588 697 74, Snap: Annelie_Darwich.
Anders: anders.lennse@svenskakyrkan.se, tel. 08-588 697 98
Annika: annika.strommer@svenskakyrkan.se, tel. 08-588 69782,
Insta: annikastrommer
Och så klart på vår egen huddinge_korsdrag

Ungdomsgruppen - Inställt
För dig som är över 14 år och uppåt. Vi träffas 18.30-21.00 varje onsdagskväll för att ha kul tillsammans. Vi börjar med en halvtimmes ungdomsandakt eller mässa i kyrkan, sedan fortsätter vi i ungdomslokalen eller åker på utflykt!

UG 2.0 - Inställt
Vi ses fyra-fem gånger per termin och gör trevliga saker tillsammans runt om i Stockholm. Vi bjuder på kaffe eller te på angränsande café. Vi hänger och pratar om vad vi varit med om och om livet i stort såklart. Nyfiken? Hör av dig till pedagog Daniella Andersson, kontaktuppgifter se nedan.

För information och anmälan: Daniella Andersson, tel. Tel: 08-588 698 67, sms 070-162 98 67 eller mejla daniella.andersson@svenskakyrkan.se

För mer information om ungdomsgrupper för dig som är 14 år och uppåt

Kontakta Annelie S Darwich, församlingspedagog
08-588 697 74, mejla  Annelie S Darwich

Mer om Svenska kyrkans Unga

"The Holy Gang" kallas Svenska kyrkans Unga i Huddinge. De anordnar fritidsaktiviteter på kvällstid för barn och unga. Vill du veta mer om the Holy Gang? På webbplatsen www.korsdrag.se kan du läsa mer om alla grupper, titta på bilder och skriva en hälsning i gästboken.

Du kan också läsa mer om Svenska kyrkans Unga på nationell nivå på deras webbplats www.svenskakyrkansunga.se