Foto: Malin Wrigstad IKON

Fritidsaktiviteter för unga

Vi en gång i veckan och hittar på roliga saker tillsammans.

Ungdomsgruppen 14 år och uppåt
Vi träffas på onsdagar 18.30–20.30 utomhus i Prästgården. För mer info kontakta församlingspedagog Annelie S Darwich,
tel. 08-588 697 74, annelie.darwich@svenskakyrkan.se, snap: Annelie_Darwich.

UG 2.0 - för dej som är 18+
Vi ses fyra-fem gånger per termin och gör trevliga saker tillsammans runt om i Stockholm.  Vi hänger och pratar om vad vi varit med om och om livet i stort såklart. Nyfiken? Hör av dig till pedagog Daniella Andersson, kontaktuppgifter se nedan.

För information och anmälan: Daniella Andersson, tel. Tel: 08-588 698 67, sms 070-162 98 67 eller mejla daniella.andersson@svenskakyrkan.se

Mer om Svenska kyrkans Unga

"The Holy Gang" kallas Svenska kyrkans Unga i Huddinge. De anordnar fritidsaktiviteter på kvällstid för barn och unga. Vill du veta mer om the Holy Gang? På webbplatsen www.korsdrag.se kan du läsa mer om alla grupper, titta på bilder och skriva en hälsning i gästboken.

Du kan också läsa mer om Svenska kyrkans Unga på nationell nivå på deras webbplats www.svenskakyrkansunga.se