Svenska kyrkans unga SKU

Svenska Kyrkans Unga (SKU) träffas varje tisdag under terminerna och ofta också på sommarloven i församlingshemmet S:t Paulusgården.

Det är ett omväxlande program som SKU-styrelsen tar fram tillsammans med Erika Jernberg som är församlingspedagog och ansvarig för verksamheten.

Målgruppen för SKU är högstadieungdomar från åk 8 och äldre.

Ungdomsgruppen åker också på läger.

Vill du vara med är det bara att komma till S:t Paulusgården en tisdag kl 18, då det hela startar med en ungdomsbetonad gudstjänst i Hedemora kyrka.

Bäst är kanske ändå att ta kontakt med Erika i förväg, så att du lätt får kontakt, om du är ny. Erika Jernberg har tfn 0225-25 70 41 eller erika.jernberg@svenskakyrkan.se eller sök henne via Facebook.

Svenska kyrkans Unga 2019.

Vi träffas TISDAGAR kl. 18.00

Mässa firas varje tisdag kl 18.00 så vi ses i kyrkan!