Hedemora- Husby-Garpenbergs församling

Hedemora- Husby-Garpenbergs församling Besöksadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora- Husby-Garpenbergs församling

Svenska kyrkans unga SKU

Svenska kyrkans unga (SKU) träffas varje tisdag under terminerna och ofta också på sommarloven i församlingshemmet S:t Paulusgården.

Det är ett omväxlande program som SKU-styrelsen tar fram tillsammans med Erika Jernberg som är församlingspedagog och ansvarig för verksamheten.

Målgruppen för SKU är högstadieungdomar och äldre.

Ungdomsgruppen åker också på läger.

Vill du vara med är det bara att komma till S:t Paulusgården en tisdag kl 18, då det hela startar med en ungdomsbetonad gudstjänst i Hedemora kyrka.

Bäst är kanske ändå att ta kontakt med Erika i förväg, så att du lätt får kontakt, om du är ny. Erika Jernberg har tfn 0225-25 70 41 eller Erika Jernberg eller sök henne via Facebook.

Svenska kyrkans Unga 2016.

Vi träffas TISDAGAR kl. 18.00

Mässa firas varje tisdag kl 18.00 så vi ses i kyrkan!