Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Assistent

Att vara konfirmandassistent är ett viktigt uppdrag i vår ungdomsverksamhet. Det är unga ledare som finns med som stöd och inspiration i våra konfirmandgrupper.

Utan våra fina och duktiga konfirmandassistenter skulle vi inte kunna bedriva och utveckla det konfirmandarbete vi vill ha i vår församling.

Unga ledare, nykonfirmerade och mer erfarna finns med i alla våra konfirmandgrupper. De  tar ansvar för andakter, finns med i undervisningspassen och är med och skapar en god miljö på våra läger.

Konfirmandassistenterna har fortlöpande fördjupning vid ledarsamlingar och egna läger.

Ansvarig är församlingspedagog Erika Jernberg, 0225-25 70 41,  Erika Jernberg .