Retreat i vardagen 15-19 mars

Nyhet Publicerad Ändrad

En retreat är dagar att hitta stillhet i det liv du lever. Skälen att delta i en retreat kan vara många.

Är du nyfiken på hur tro och liv, bön och vardag hör samman. En längtan efter att varva ner, få perspektiv, fundera över olika val i livet eller fördjupa din tro och gudsrelation.

I en retreat kan du få landa i dig själv med utrymme för det som oroar och gläder och bli medveten om längtan och behov.

Det är ett sätt att få in andlig reflektion och bön i din egen vardag.

Hur går det till?

Vi startar söndag 15/3. Sedan avsätter du cirka 1-2 timmar om dagen, där du får träffa en medvandrare och prata om det som kommer fram under veckan som följer. Retreaten avslutas torsdag 19/3 kl 18.00, med mässa i Härnösands domkyrka och fika.

Vad förväntas av dig som deltagare?

• Du avsätter cirka 1-2 timmar om dagen
  • Du träffar en medvandrare och pratar varje dag fram till torsdagen
  • Du deltar i starten den 15 mars och även i avslutande träffen 19 mars.

Retreaten är kostnadsfri men du får gärna lämna ett frivilligt bidrag till Act Svenska kyrkan.

Det här passar alla! Även om du inte går i kyrkan.

Uppstart söndag 15 mars
Vi ses klockan 16.00-19.00 den 15 mars.
Plats: Säbrå församlingsgård.

Avslut torsdag 19 mars
Vi ses klockan 18-20.30. Kvällsmässa, fika och samtal, där deltagarna får möjlighet att se tillbaka på veckan och blicka framåt.
Plats: Härnösands domkyrka.

harnosand.pastorat@svenskakyrkan.se eller telefon 0611-288 00.
Välkommen med din anmälan senast den 9 mars 2020.

Ange telefonnummer, ev. allergier. Vi kan erbjuda skjuts till Säbrå från stan.

Kontakta diakon Christina Ahlenius för mer information.

Någon balanserar på en mossig stock i skogen.

Ge dig tid – var med på en retreat

Retreat är en möjlighet att för några dagar leva i avskildhet och stillhet. Det är ett tillfälle att hinna ifatt sig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet.