Live från Härnösands domkyrka

För dig som inte har möjlighet att delta i våra ordinarie gudstjänster i våra olika kyrkor erbjuder vi nu livesända gudstjänster från Härnösands domkyrka.

Om du får felmeddelandet ”Det här innehållet är inte tillgängligt” när sändningen går igång behöver du ladda om sidan, antingen genom att klicka på Uppdatera-knappen eller F5.

Om du inte får något ljud behöver du slå på ljudet manuellt, för muspekaren över sändningen när den gått igång och tryck på högtalarikonen.

Högmässa 29/5

Präst: Thord Hägglund

Musiker: Tomas Bergius

Sång av  Oscars Oratoriekör,  Stockholm.

Kollekt till gudstjänsten i domkyrkan

Swisha till: 123 180 84 84

Bankgiro: 554-2923

Märk swish/insättning med gudstjänstens datum (speciellt om du swishar en annan dag)

Tidigare livesändningar från Härnösands domkyrka

Här kan du se de senaste livesändningarna från Härnösands domkyrka.

Person tittar på livesändning från gudstjänst hemifrån soffan.

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.