Högmässa och efterföljande kyrkkaffe med internationella smaker

Idag söndag 23 september har vi firat högmässa i domkyrkan där domkyrkokaplan Cristina Grönroos ledde högmässan och Elisabeth H Palm satt vid orgeln/flygeln. Efteråt förflyttade vi oss till församlingsgården för internationellt kyrkkaffe. Vi fick smaka på vårrullar, piroger, fish cutlets, pepparsås med mera och toppade det hela med äppelkaka och kaffe.

Nadja, Jan och Malin fixade maten och Internationella gruppen och diakon Åsa Sjöberg såg till att vi hade det trevligt. Vi fick också information om Svenska kyrkans internationella arbete. Mycket trevlig stund och många dröjde sig kvar länge för samtal runt borden. Själv har jag kvar låten Hamba Nati (Gå med oss) i huvudet.

Text och bild: Maria Prytz