Föreläsning med Pär Johansson

Tisdag 18/9 kl 18.30 föreläser Pär Johansson i domkyrkan. Pär Johansson är grundare av Glada Hudik-Teatern. Biljetter 150 kr. Köp din biljett på www.biljettbolaget.se, på församlingsexp. Franzéngatan 18 eller vid domkyrkan innan föreläsningen.

Trots massivt motstånd startade Pär Johansson Glada Hudik-teatern, en teater där utvecklingsstörda och normalstörda agerar sida vid sida. Teatergruppen har nu gjort stor succé med utsålda turnéer i Sverige, långfilmer och framträdanden i New York. Men framför allt har de fått oss att tänka på fördomar, vilka mänskliga egenskaper vi lägger vikt på och vad det egentligen betyder att vara en fungerande individ och medmänniska. Detta talar Pär Johansson mer om i sin berörande föreläsning.

Köp biljett  >>> Biljettbolaget (Klicka på länk så kommer du direkt dit!)