Drop in-vigsel i domkyrkan

Lördag den 13 juli klockan 11.00-15.00 är ni välkomna att gifta er i Härnösands domkyrka.

Drop in-vigsel är en enkel och högtidlig vigselgudstjänst. Ni behöver bara ta med legitimation och giltig hindersprövning.

Brudpar anmäler sig från klockan 10.00 fram till klockan 14.00 i entrén till domkyrkan. Alla brudpar som anmäler sig innan klockan 14.00 blir vigda. Varje vigsel tar cirka 25 minuter. Vigselförrättare är domprost Kent Nordin och domkyrkokaplan Cristina Grönroos.

Brudparet behöver ta med ID-kort och intyg om hindersprövning. Ansökan om hindersprövning gör ni hos Skatteverket, hindersprövningen är giltig i fyra månader från att den utfärdas.

Övrig administration ordnas på plats. Åtminstone en av personerna i paret behöver vara medlem i Svenska kyrkan.

För frågor eller mer info:

Christina Mattsson, kommunikatör Härnösands pastorat, 0611-288 60