Härnösands pastorat Besöksadress: Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Postadress: Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Telefon: +46(611)28800 E-post till Härnösands pastorat

Lokaler/konferens

Svenska kyrkan Härnösand erbjuder många fina lokaler för till exempel dop, dopfika, vigsel, bröllopsfest, begravning, minnesstund, konferenser, föreningsmöten och annat.

Härnösands domkyrka

Biblioteket
Antal sittplatser: 25-30
Biosittning: 55

Salongen
Antal sittplatser: 10

Lilla Salen
Antal sittplatser: 70

Stora salen
Antal sittplatser: 90

Bordsdukning: 180, båda salarna
Biosittning: 250, båda salarna

Foajén
Antal sittplatser: 36

Domkyrkan
Antal sittplatser
35 personer/kapell
Totalt antal platser hela kyrkan: 600

Heliga korsets kapell
Antal sittplatser: 70

I anslutning till kyrkorna i Säbrå, Häggdånger, Hemsö, Stigsjö, Viksjö och Högsjö finns också församlingshem/församlingsgårdar att hyra. För mer information om dessa lokaler, ring församlingsexpeditionen på tel 0611-288 00.

För bokning av dop, dopkaffe, begravning, minnesstund, vigsel, bröllopsfest och prisuppgift se mer info.