Foto: Jessica Karlsson

Allhelgona

Allhelgona är en helg då många besöker kyrkogården. Kyrkorna är öppna för andakt, ljuständning och bön. Stilla musik.

Allhelgonahelgen är den tid på året då vi tillsammans uppmärksammar och minns dem som lämnat oss. Denna helg påminns vi om att döden är en del av livet som gäller oss alla.

På grund av rådande restriktioner väljer vi att inte ha minnesgudstjänster som vi brukar, utan du som anhörig har möjlighet att besöka kyrkan när du kan under fredagseftermiddagen och lördagen. I våra kyrkor kommer det att finnas minnestavlor med namn på de avlidna sedan oktober förra året.

Öppen kyrka

Kyrkan är öppen för andakt, ljuständning och bön. Stilla musik. Minnestavla. Kom och gå som du vill. Kaffe/te serveras ute på kyrkogården. Personal finns på plats för samtal.

Fredag 30 oktober

Habo kyrka, Fiskebäcks kapell, Gustav Adolfs kyrka och Brandstorps kyrka
Öppen kyrka kl. 14.00-18.00

Lördag 31 oktober

Habo kyrka, Fiskebäcks kapell, Gustav Adolfs kyrka och Brandstorps kyrka
Öppen kyrka kl. 11.00-18.00
Andakt kl. 12, 13, 14, 15, 16, 17.
Begränsat antal besökare under andakterna i kyrkorna.

Habo kyrkogård

Fredag kl. 14.00-18.00
Personal finns på plats i gamla Sockenstugan för att svara på alla frågor du har om graven. Till exempel gravskötsel och gravrätter.