Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Stöd och samtal

Samtal med präst, diakon eller psykoterapeut

Ibland blir livet svårt på olika sätt. Det kan handla om relationer, kriser, sorg som drabbar eller frågor som hopar sig. Oavsett var vi befinner oss i livet och hur det ter sig kan det vara bra att ha någon utomstående att samtala med. I Gustaf Vasa församling finns diakoner, präster och psykoterapeuter till ditt förfogande. Du är välkommen att ta kontakt. Vi har tystnadsplikt. Erbjudandet om samtal vänder sig till alla utan krav på tillhörighet i Svenska kyrkan eller trosuppfattning. Om du är osäker på vilken hjälp du söker och till vem du ska vända dig, ring Maria Hjortstorp, sjukhusdiakon, tel 070-722 11 60 för rådgivning. Det går bra att lämna meddelande i röstbrevlådan.

Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Det kan till exempel handla om relationer, kriser, sorg eller existentiella frågor. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Kontakta gärna någon av våra präster eller diakoner om du vill veta mer eller för att boka in ett samtal

Åke Nordström

Maria Hjortstorp