Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Filmklubben

Filmklubben träffas i församlingshuset, Västmannagatan 63, en måndag i varje månad. Kl 18.00 är det ”öppet hus” med möjlighet att köpa macka och öl till självkostnadspris. Filmvisningen startar kl 18.30. Efter respektive film vidtar diskussion där representant från församlingen agerar moderator - ibland med inbjuden gäst.

Medlemskap: Du blir medlem i Filmklubben genom att komma till någon av våra visningar. Medlemsavgiften är 30 kronor per person och år. Varje filmkväll kostar 40 kr  (inkl. fika och diskussion).

Vårens filmer 2020

• 3 februari 2020 Goliat
    Lantlig gangsterhistoria där en sons vilja till eget liv står mot en fars förväntan om uppoffrande familjeansvar. Liksom i regissörens första film storartade skådespelarinsatser av amatörer och frågor om tjuvheder. (Regi: Peter Grönlund, Sverige 2018)
  • 9 mars 2020 Veronikas dubbelliv