Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Filmklubben

Filmklubben träffas i församlingshuset, Västmannagatan 63, en måndag i varje månad. Kl 18.00 är det ”öppet hus” med möjlighet att köpa macka och öl till självkostnadspris. Filmvisningen startar kl 18.30. Efter respektive film vidtar diskussion där representant från församlingen agerar moderator - ibland med inbjuden gäst.

Medlemskap: Du blir medlem i Filmklubben genom att komma till någon av våra visningar. Medlemsavgiften är 30 kronor per person och år. Varje filmkväll kostar 40 kr  (inkl. fika och diskussion).

Vårens filmer 2019

• 21 januari 2019 Jimmie
    Jimmie är fyra år i ett Sverige skakat av inbördeskrig. Många flyr mot säkerheten söderut, men vägen är lång, gränserna svårkrossade och gummibåtarna överfulla. Fast Jimmie känner sig trygg så länge pappa är med. (Regi: Jesper Ganslandt, Sverige 2018)
  • 18 februari 2019 De bedragna