Öppen verksamhet för barn med vuxen

Verksamheten är en mötesplats för barn i 0-5 års ålder tillsammans med en vuxen. På öppet hus leker, sjunger vi och har andakt tillsammans. Det finns möjlighet att värma medhavd mat, och det finns också fika att köpa.

Forellen i Mariakyrkan, Sätra

Öppen verksamhet för alla åldrar.
Torsdagar 9.30-11.30
Allaktivitetshus. Barnsång 10.00. Du kan sticka, handarbeta, måla på porslin och mycket mer. Eller bara vara.

Angelica Franzén

Fritidsledare, Maria församling

Hemlingby kyrka, Hemlingbyvägen 2

Måndagar 09.00-11.30 (sångstund 10.00)
Torsdagar 09.00-11.30 (sångstund 10.00)
En rolig mötesplats för både barn (0-5 år) och vuxna där vi delar en stunds lek och gemenskap tillsammans. Vi leker, fikar och umgås tillsammans. Sångstund 10.00. Fika till självkostnadspris. Vuxna betalar 30kr alla barn fikar gratis.

Start måndag 13 januari, terminsavslutning 4 juni

Stängt 24 och 27 februari, 13 april och 21 maj

Lena Lilja

Församlingspedagog, Staffans församling

Björsjökyrkan, Hövdingavägen 6

Måndagar 0-5 år 9.00-11.00
Tisdagar 0-2 år 9.00-11.00

På öppet hus får du möjlighet att träffa andra föräldrar/vårdnadshavare, samtala och umgås medan barnen leker och skapar sina egna sociala möten. Vi trivs, samtalar, leker och fikar och sjunger tillsammans klockan 10.30 båda dagarna. Fika finns till självkostnadspris.

Alva  Forsgren

Alva Forsgren

Vikarierande pedagog

Strömsbro församlingshus