Öppen verksamhet för barn med vuxen

Verksamheten är en mötesplats för barn i 0-5 års ålder tillsammans med en vuxen. På öppet hus leker, sjunger vi och har andakt tillsammans. Det finns möjlighet att värma medhavd mat, och det finns också fika att köpa.

Hemlingby kyrka, Hemlingbyvägen 2

Öppet Hus i Hemlingby kyrka har flyttat ut till nya skogslekplatsen i Södra Hemlingby (Gubbäcksvägen, Textvägen). De som vill fika tillsammans tar med egen matsäck.

Vi kallar oss Öppet Hus på lekplatsen.

Måndagar   9.00 - 11.30
Torsdagar    9.00 - 11.30
Sångstund   10.00

Terminsstart           31 augusti
Terminsavslutning 17 december

Vi som tjänstgör är Sofia Wester Eriksson och Lena Lilja.

Sofia  Wester-Eriksson

Sofia Wester-Eriksson

Församlingspedagog, Staffans församling

Björsjökyrkan, Hövdingavägen 6

Under tiden vi har restriktioner pga Covid-19 har vi inga vanliga Öppet Hus träffar för barn med vuxna inomhus. I stället kommer vi att träffas utanför Björsjökyrkan och göra en promenad tillsammans (med avstånd pga Covid-19) och gå tillsammans.

Ofta kommer vi att gå till en lekplats eller ett ställe där vi kan sjunga tillsammans, låta de äldre barnen leka och fika, samtala, träffas och dela erfarenheter från vårt föräldraskap.
Dessa promenader kommer att starta

Start 5 oktober (ev en vecka tidigare)
Måndagar 9.00 - 11.00
Tisdagar 9.00 - 11.00