Drop-in i Bomhus

Lördag 12 oktober 12.00-16.00 i Björsjökyrkan

Drop-in-dag för dop, vigslar, förnyelse av vigsellöften

Drop-in-dop är en möjlighet för dig som vill döpa ditt barn men inte hunnit med det, men också för dig som är vuxen och ännu inte döpt.
Drop-in-vigsel är en festdag då vi firar kärleken mellan människor, och mellan Gud och människor. Välkommen att ingå äktenskap, eller få en välsignelse över er relation eller över er borgliga vigsel.
Kom ihåg att hindersprövning måste införskaffas innan vigsel samt att en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.
Vi bjuder på kaffe och tårta.

Björsjökyrkan, Hövdingavägen 6, Bomhus