Hånger barn- och ungdomsverksamhet

Välkomna till Hånger församlingshem!

Knattecafé Busfröna
För barn i vuxens sällskap
Torsdag kl. 10-11.30, drop in från kl. 9.30

På Knattecafé fikar vi 20:-/vuxen, barnen gratis. Vi leker & ritar, har alltid en sångstund & ibland pysslar vi. Gillar du att fika och ditt barn att leka, då är knattecafé ”busfröna” något för er.

Onsdagsklubben
För att få en jämn struktur så det passar just ert barns ålder så har vi valt att dela den stora gruppen på onsdagsgruppen i två mindre åldersanpassade grupper.

Hånger barm
Bild: Tina

Ålder: 4 år till fklass - träffas på onsdagar 15.15-16.30 JÄMNA VECKOR.

Ålder: åk 1 till åk 3 - träffas på onsdagar 15.15-16.30 OJÄMNA VECKOR.

De barn som går på förskolan Hönan kan vi hämta på förskolan ca kl. 15.00. Och ni hämtar i församlingshemmet när gruppen är slut. Meddela oss och förskolan innan.

Vi leker, spelar airhockey, sjunger och busar tillsammans. Vi är ute i naturen och skapar av naturmaterial. Musik och lek är viktiga inslag i miniorgruppen. De som gillar pyssel får tillgång till det. Ibland har vi skapande aktivitet utomhus. 6-8 åringarna är på läger en gång varje år.

Ledare: Tina Svensson

Tina Svensson