Hånger barn- och ungdomsverksamhet

Välkomna till Hånger församlingshem!

Knattecafé Busfröna
För barn i vuxens sällskap
Torsdag kl. 10-11.30, drop in från kl. 9.30

På Knattecafé fikar vi 20:-/vuxen, barnen gratis. Vi leker & ritar, har alltid en sångstund & ibland pysslar vi. Gillar du att fika och ditt barn att leka, då är knattecafé ”busfröna” något för er.

Hånger barm
Bild: Tina

Onsdagsklubben
För att få en jämn struktur så det passar just ert barns ålder så har vi valt att dela den stora gruppen på onsdagsgruppen i två mindre åldersanpassade grupper.

Ålder: 4 år till fklass - träffas på onsdagar 15.15-16.30 JÄMNA VECKOR.

Ålder: åk 1 till åk 3 - träffas på onsdagar 15.15-16.30 OJÄMNA VECKOR.

De barn som går på förskolan Hönan kan vi hämta på förskolan ca kl. 15.00. Och ni hämtar i församlingshemmet när gruppen är slut. Meddela oss och förskolan innan.

Vi leker, spelar airhockey, sjunger och busar tillsammans. Vi är ute i naturen och skapar av naturmaterial. Musik och lek är viktiga inslag i miniorgruppen. De som gillar pyssel får tillgång till det. Ibland har vi skapande aktivitet utomhus.

Ledare: Tina Svensson

Tina Svensson