Foto: Foto av Pixabay

Söndagen före Pingst 24 maj

Nyhet Publicerad Ändrad

Musikgudstjänst i Dunkers kyrka kl 18.00. Präst Maria Kollind och musiker Liv Stenström. Massor med musik, sång, blockflöjt mm bjuder vi på denna kväll.

Vi sänder gudstjänsten på vår facebook för den som inte kan komma till kyrkan. 

Vi följer Svenska kyrkans och folkhälsomyndigheternas riktlinjer och begränsar antalet deltagare till max 45. Vi håller avstånd när vi möts och undviker handhälsningar och omfamningar. Vill du ha med dina böner eller ljuständning i gudstjänsten så hör av dig till expeditionen varadagar kl 10-12. Du kan också höra av dig på vår facebook eller sms till 070-640 84 52.

Efter gudstjänsten serverar vi enkelt kyrkkaffe utomhus om vädret tillåter för att ge lite gemenskap men på rekommenderade avstånd från varandra. 

Det finns möjlighet att swisha kollekten direkt till församlingen på 123 132 63 47 . Kollekten idag går till samarbetet mellan Svenska kyrkan i Strängnäs stifts och vara vänstift. 

En gåva som betyder mycket för att upprätt hålla en aktiv verksamhet för att stödja arbetet i våra vänkyrkor men främst att upprätta kontakter, ha förbön och känna gemenskap mellan våra kristna kyrkor. Ditt bidrag har stor betydelse både för människor i kyrkan i Strängnäs stift och i våra vän stift och församlingar. Mer information hittar du HÄR

Vi har möjlighet att ta emot dina böner på telefon närmsta vardag innan. Du kan också skicka din bön eller önskan om ljuständning eller på vår facebook.

Tema för söndagen före pingst är ”Hjälparen kommer”. Dagens texter hittar du HÄR

_____________________________________________________

Vi kommer att webbsända gudstjänsten direkt på vår Facebook sida om du vill vara med via sociala medier. Du kan se den på första sidan på vår församlings hemsida.  

I dessa tider följer vi aktuella instruktioner från Folkhälsoinstitutet och Svenska kyrkan. Det innebär att vi håller gudstjänster fysisk. Men vi visar omsorg om varandra och håller avstånd mellan oss och undviker handhälsningar och  omfamningar. Den som känner någon form av förkylningssymptom stannar hemma. Rekommendationen är att du som är +70 år stannar hemma.  Vi  behöver begränsa antalet deltagare till maximalt 45 personer. 

Vi har möjlighet att ta emot dina böner på telefon närmsta vardag innan. Du kan också skicka din bön eller önskan om ljuständning eller på vår facebook. 

Vi har enkelt kyrkkaffe utomhus för den som vill. Tänk på att hålla avstånd. 

_______________________________________________

I kyrkan håller vi avstånd från varandra och vi kan bara vara max 45 personer i lokalen. Stanna hemma om du tillhör riskgruppen eller följ våra andakter och gudstjänster på @dunkerlillamalma vår Facebookgrupp.

Vi erbjuder samtal och annat diakonalt stöd hör av dig till oss. 

TELEFONTID—UTÖKAD BEMANNING FRÅN APRIL OCH FRAMÅT
Vi vill finnas till hand för dig som församlingsbo. Behöver du kontakt med en medmänniska för samtal. Ring vår telefon 072-530 04 86 på vardagar kl 8.00 –16.00.

JOURHAVANDE PRÄST
På andra tider hänvisar vi till 112 och fråga efter Jourhavande präst som håller öppet kl 17.00-08.00.

Varmt välkomna!