Other languages with Google Translate

Djurö, Möja och Nämdö församling Besöksadress: Högmalmsvägen 4, 13973 DJURHAMN Postadress: Box 40, 13902 DJURHAMN Telefon:+46(8)57154400 E-post till Djurö, Möja och Nämdö församling

Nu har vi öppnat anmälan för 2019 -2020, läs mera här

Konfirmation 2019-2020

Följ med oss till Dalarna och Möja

Du är varmt välkommen med på en spännande resa tillsammans med människor du redan känner – och andra som du kommer att lära känna!

Vi startar 1:a advent 2019 i Djurö Kyrka och avslutar resan 6/9 2020 med konfirmation Djurö kyrka.

Under våren 2020  kommer vi ha.
Ett  övernattningsdygn i Klockargården / Djurö
Två dag eller kvällsträffar.
 En helg på Möja.

När sommaren står i full blom den 12 Juni 2020
Sätter vi oss på tåget till Rättviks stiftsgård.
Där vi under ca en vecka kommer fylla dagarna med bad i siljan , besök på Leksand sommarland  , minigolf ,sommarrodel , tälja din egen häst i Nusnäs, men framför allt många härliga upptåg.

Konfirmationen är Söndagen 6 Sep 2020 i Djurö Kyrka

Under konfirmationstiden kommer vi prata om, diskutera och fundera, på vad livet och tron kan handla om.
Vem är Gud? vad innebär det att vara människa? Hur formas vi till dem vi är.

Vi kommer att ordna gudstjänster och andakter, skapa i lera, färg och musik, laga mat tillsammans, leka, men även ha tid för stilla stunder och reflektion.

Anmälan sker via http://www.konfa.se/anmalan-till-djuro-moja-namdo
( Skulle inte detta fungera ,skicka ett mail till Tommie med namn ,adress, personnummer på konfirmanden samt namn och telefon till målsman )

Allt är kostnadsfritt.

Frågor och tankar hör av er till.

Tommie Johansson, församlingspedagog
Tfn: 070-250 89 33
tommie.johansson@svenskakyrkan.se

Konfirmandpräst
Yvonne Hallin
Pedagoger
Lena Sjölund
Tommie Johansson

Varmt välkommen på äventyret !

Djuromojanamdoforsamlingung