Nu öppnar vi anmälan för dig som börjar i åk 8 hösten 2020

Konfirmation för dig som börjar i åk 8 hösten 2020

Anmälan här
(Skulle inte detta fungera ,skicka ett mail till Tommie med namn ,adress, personnummer på konfirmanden samt namn , telefon och e-post till målsman)

Följ med oss till Dalarna och Möja

Du är varmt välkommen med på en spännande resa tillsammans med människor du redan känner – och andra som du kommer att lära känna!

Vi börjar vår resa i advent 2020 i Djurö kyrka

Under konfirmationstiden kommer vi prata om, diskutera och fundera, på vad livet och tron kan handla om.
Vem är Gud? vad innebär det att vara människa? Hur formas vi till dem vi är.

Vi kommer att ordna gudstjänster och andakter, skapa i lera, färg och musik, laga mat tillsammans, leka, men även ha tid för stilla stunder och reflektion.

Under vintern / våren 2021 har vi några härliga dygn på Möja i Stockholmsskärgård.

När sommaren står i full blom 2021
Ger vi oss av till Rättviks stiftsgård.
Där vi under ca en vecka kommer fylla dagarna med bad i siljan , besök på Leksand sommarland  , minigolf ,sommarrodel , tälja din egen häst i Nusnäs, höghöjdsbana men framför allt många härliga upptåg.

Konfirmationen är tidig höst 2021

Allt är kostnadsfritt.

Frågor och tankar hör av er till.

Tommie Johansson, församlingspedagog
Tfn: 070-250 89 33
tommie.johansson@svenskakyrkan.se

Konfirmandpräst
Yvonne Hallin

Varmt välkommen på äventyret!