Språkkafé

Digitalt språkkafé

En grupp för dig som vill öva på svenska och lära känna nya människor. Du som har svenska som modersmål, eller talar svenska flytande, behövs också.

Kom och var med i vårt språkkafé!

Under vårterminen 2021 sker sråkkafét digitalt för att minska smittspridningen.

När vi möts får vi chansen att öva oss på svenska och träffa människor med olika bakgrund och erfarenheter. Du som har svenska som modersmål, eller talar svenska med enkelhet, behövs också i vårt språkkafé!

Verksamheten är ett samarbete på Sävja Kulturhus mellan Svenska kyrkan Danmark Funbo församling och Uppsala kommun.

Torsdagar kl 14.00-15.00.

PLATS

Vi träffas digitalt på Teams. Du sitter vid din dator, telefon eller läsplatta där det passar dig. För att ansluta till språkkaféet behöver du en möteslänk. Den får du när du anmäler dig.

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till Marie Blomkvist Falkenö (uppgifter nedan) senast torsdagar kl 13.45. Då får du möteslänken skickad till din e-postadress. Du kan också kontakta Marie för mer information och support.

Varmt välkommen!

Marie Blomkvist Falkenö