Gudstjänster med små & stora

Vi har tre olika återkommande gudstjänsttillfällen som formas för att passa personer som kanske har lite kortare tålamod och mycket spring i benen. Vi sjunger, vi berättar och spelar lite teater. I Sävja har vi söndagsgudstjänster någon gång per månad, och vardagsgudstjänst en fredag i månaden. I Funbo församlingshem bjuds det in till pastagudstjänst några onsdagskvällar per termin. Välkommen!

söndag 8 mars kl 9.30 sävja kyrka

andra söndagen i fastan
Korv, fika och försäljning av internationella gruppen.
Internationella kvinnodagen uppmärksammas. Mats och Elisabeth Målqvist berättar om projektet Mentormammor. Mats och Elisabeth har varit utsända av Act Svenska kyrkan till Eswatini (f.d. Swaziland).

Anette Brandt, Inger Knecht

fredag 13 mars kl 10.30 sävja kyrka

Musikstund, därefter upplevelsevandring i kyrkan.
Vad ser du? Hur luktar det? Hur låter det? Hur känns det?

Charlotta Persson Suorra, Annika Ekberg

fredag 3 april 10.00 sävja kyrka

Vardagsgudstjänst

Anette Brandt, Annika Ekberg, Charlotta Persson Suorra

söndag 26 april 11.00 funbo kyrka

tredje söndagen i påsktiden
Mässa med små & stora. Präst Sofia Hedman, musiker Eva Karlsson. Kyrkkorv i församlingshemmet efteråt. Barnkören Happy voice medverkar.

söndag 17 maj kl 9.30 sävja kyrka

bönsöndagen
Efter gudstjänsten blir det korv och fika.

Anette Brandt, Eva Karlsson