Pilgrimsvandrare som pausar vid ett vindskydd vid en sjö.
Foto: Christian Graesser

Pilgrim Danderyd

Vi är alla på väg och vi slår följe längs vägen. Vandringen på livsvägen öppnar för möten mellan medvandrare, oss själva och Gud. Kom med på Birgittavandring 3/10 och Vandring i allhelgonatid 7/11.

I en tid som denna är naturen en läkande kraft och Gud en källa att få stanna till vid, och hämta kraft och gå vidare. Välkommen till Pilgrim Danderyds vandringar under 2021.

Birgittavandring

Det börjar nu bli tradition med Birgittavandring tillsammans med Fresta församling utmed deras utmärkta Birgittaled. Vi startar och avslutar vid Fresta kyrka i Upplands Väsby. Vandringens längd: ca 9 km.
Tid: Söndag 3 oktober 13.00–17.00.

Vandring i allhelgonatid

Samling vid vid Altorps kapell, Djursholm. Därifrån vandrar vi genom vackra Djursholms begravningsplats och till Danderyds kyrka. Vi gör stopp för refl ektioner om livet och döden, om naturens höst och vila, livets kretsgång.
Längd: ca 5 km.
Tid: Söndag 7 november 13.00–16.00.

För mer information kontakta: Estelle Wiesel

På Stockholms stift hemsida hittar du Pilgrimskalendern:
www.svenskakyrkan.se/stockholmsstift/pilgrimsvandring