Pilgrim Danderyd

Vi är alla på väg och vi slår följe längs vägen. Vandringen på livsvägen öppnar för möten mellan medvandrare, oss själva och Gud. Naturen en läkande kraft och Gud en källa att få stanna till vid, och hämta kraft och gå vidare. Välkommen till årets säsong med pilgrimsvandringar i Danderyd med omnejd!

Stjärnvandring
Gemensam vandring (ca 12 km) för alla församlingar i Stockholms stift.
Vi träffas i Bergshamra, uppgång T-bana Stocksundstorp och Bergshamra Södra och går till Johannes kyrka i Stockholms city. För den som vill fortsätter vi till Finska kyrkan i Gamla Stan där mässa firas kl. 17.00. Kläder efter väder. Ingen anmälan.
Tid: Söndag 18 september 11.00–16.00.
 Kläder efter väder. Ingen anmälan
Vandringens längd: ca 12 km

Vandring i allhelgonatid
Samling vid Altorps kapell, Djursholm, och vandrar genom vackra Djursholms begravningsplats till Danderyds kyrka. Vi gör stopp för reflektioner om livet och döden, om naturens höst och vila, livets kretsgång. Har vi tur är Församlingens Hus öppet när vi kommer fram och får avsluta dagen med en konsert i Danderyds kyrka kl 16.00. Kläder efter väder och ta gärna med egen fika. Ingen anmälan.
Vandringens längd: ca 5 km
Tid:  Söndag 6 november kl. 13.00-ca 16.00.

Det finns församlingar som inbjuder till vandringar även vintertid och dessa vandringar kan du hitta i Stockholms stifts kalender nedan.

För mer information, välkommen att kontakta diakon Estelle Wiesel

På Stockholms stift hemsida hittar du Pilgrimskalendern:
www.svenskakyrkan.se/stockholmsstift/pilgrimsvandring