Diakonia/ Diakoni

Diakonia on koko kirkon perustehtävä ja jokaisen kristityn kutsumus olla lähimmäinen. Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, auttamista ja vaikeuksissa olevan lähimmäisen tukemista.

Ruotsin kirkon suomenkielinen toiminta Göteborgissa tarjoaa mm ryhmätoimintaa, keskustelua ja sielunhoitoa, kotikäyntejä, kriisiapua tai vaikuttamista hädän syiden poistamiseksi.

Kirkon diakoniatyöntekijöillä on vaitiolovelvollisuus, joten heille voi kertoa asiansa täydellä luottamuksella. He ohjaavat lisäksi vapaaehtoista ystäväpalvelua.

Sururyhmä / Sorgegrupp

Sinulle, joka olet menettänyt läheisen viimeisten kahden vuoden sisällä./ För dig som misst en närstående under de senaste två åren.

Liisa Jönsson Rickäng

Ruotsinsuomalainen seurakuntatoiminta / Sverigefinska församlingsverksamheten

Diakoni / diakon

Mer om Liisa Jönsson Rickäng

Osa-aikainen / Deltid

PALVELEVA PUHELIN / FINSKSPRÅKIG TELEFONJOUR

Ruotsin kirkon Palveleva puhelin (Papu) on uudistunut. Nyt päivystykseen voi ottaa yhteyttä kolmella tavalla. Klikkaa tästä, niin saat lisää tietoa uusista tukimuodoista. / Svenska kyrkans Sverigefinska telefonjour kan man nu nå genom tre kanaler: telefonjour, chatt och digitalt brev. Klicka här så får du veta mer (på finska) om den finskspråkiga telefonjouren.