Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Församlingsråd

Masthuggs församling är en del av Carl Johans pastorat. Pastoratet har självstyrelse via kyrkorådet men är samtidigt en del av Göteborgs stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Församlingen har en lokal grupp; församlingsrådet som ansvarar för att församlingens grundläggande uppgift blir utförd.

Kyrkorådet i Carl Johans pastorat har tillsammans med en kyrkoherde ansvar för ledning, samordning och tillsyn inom församlingen. Mer om kyrkorådet kan du läsa på Carl Johans pastorats hemsida.

Församlingsråd

Pastoratets kyrkofullmäktige utser församlingsrådet, vilket är lokalt baserat i pastoratets församlingar.

Tillsammans med kyrkoherden och församlingsherden har församlingsråden ansvar för att församlingens grundläggande uppgift blir utförd och ansvarar för tillsyn utifrån Svenska kyrkans tro, bekännelse och lära.

En kyrkoherde är den person som leder all den verksamhet och de församlingar som finns inom pastoratet.

Masthuggs församlingsråd

Anna Stenberg. Mail: stenberganna@hotmail.com . Telefon: 073-398 19 93.

Ledamöter

• Kerstin Ahnberg