Kontakt

Byarums pastorat Besöksadress: Skogsvägen 16, 56732 Vaggeryd Telefon: +46(393)36650 E-post till Byarums pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarcafé

Otraditionellt möte i Vaggeryds kyrka med fika, sång och samtal 15.00 den 2 juli 16.00 "Musik i sommartid" Med Jonathan Granefelt VÄLKOMMEN!

Dags att anmäla sig till konfirmation 2016-2017
ags att anmäla sig till konfirmation!

Välkommen att anmäla Dig! Formulär och mer information finns på vår hemsida:

Konfirmandanmälan

Dags att anmäla sig till konfirmation 2016-2017 ags att anmäla sig till konfirmation! Konfirmandtiden handlar om Dig och Ditt liv, och tillsammans med andra får Du fundera över vad Du tänker och tror. Vi träffas tre torsdagar i månaden 14:30 – 16:30. Först fikar vi alltid. I undervisningen använder vi oss av armbandet Frälsarkransen där varje pärla symboliserar olika delar av livet. Vi åker också på utflykter, på två läger och en resa till Polen. Vi leker, sjunger och provar livet i kyrkan tillsammans. Välkommen att anmäla Dig! Formulär och mer information finns på vår hemsida:

Varje onsdag 18.30
En kort Gudstjänst med nattvard.
Stillsamt och njutningsfullt

Vardagsmässa

Varje onsdag 18.30 En kort Gudstjänst med nattvard. Stillsamt och njutningsfullt