Foto: Jan Lindberg

Boka doptid

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan eller kontakta oss för att boka tid för dop.

 

INFORMATION MED ANLEDNING AV DATASKYDDSFÖRORDNINGEN

När du bokar ett dop godkänner du att vi behandlar era uppgifter för att fullgöra/uppfylla relevanta åtaganden mellan oss, som exempelvis att skicka ut information och bjuda in till verksamheter. De uppgifter som behandlas är namn, personnummer, adress, e-postadress och eventuellt telefonnummer. Den rättsliga grunden för denna behandling är intresseavvägning. Efter dopet gallras uppgifterna.

Här kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan! När du skickat förfrågan får du direkt ett tack för din förfrågan via e-post. Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse via e-post inom de närmaste dagarna. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

GÖR SÅ HÄR:

Sök i kalendern och välj ett grönmarkerat datum i den. När du valt datum ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Fyll sedan i alla uppgifter i fälten (rödmarkerade fält är obligatoriska).

DOPKAFFELOKAL

Önskar du en samlingssal för dopkaffe, välj Ja i fältet ”Jag är om möjligt intresserad av samlingssal” så hör vi av oss med information om vilka lokaler som eventuellt kan vara tillgängliga.

Här kan du se panoramavyer över kyrkorna och lokalerna!

Gör din bokningsförfrågan här!

 

BOKNING AV DOP FÖR UNGA OCH VUXNA

Vi välkomnar alla dopkandidater, såväl barn, unga som vuxna. Formuläret ovan avser bokningsförfrågan om dop för barn.
Vill du döpas som ung eller vuxen kontaktar du Bokningen vardagar mellan 08:30 och 11:30 på 0910 – 70 84 04 alternativt via mejl: skelleftea.bokning@svenskakyrkan.se eller webbanmälan ovan.