Boka vigsel online

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR VIGSEL DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

– Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att tiderna redan är bokade, eller ännu inte publicerade.

– Det går att boka tid för vigsel via webben senast 10 arbetsdagar före vigseltillfället. Hittar ni ingen tid som passar, vill vigas på annan plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller e-post.

– Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas.

– När din bokningsförfrågan skickats till oss registreras den preliminärt, och du får ett kvitto på detta via e-post. Sedan gör vi en avstämning, och återkommer till dig med ett bekräftelsemail, där bokningsbekräftelsen bifogas som ett PDF-dokument. Först då är bokningen definitiv. I god tid inför vigseln blir ni sedan kontaktade av prästen för vigselsamtal och planering av högtiden.

– Observera att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan för att kunna boka en vigsel hos oss. Läs mer och fyll i anmälningsblankett...

– För att vigas måste ni ha en giltig hindersprövning. Tänk på att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket i god tid och att denna är giltig i 4 månader. Läs mer hos Skatteverket och ladda ner blankett...

Vid frågor och speciella önskemål, kontakta oss på 08-447 11 56 eller brannkyrka.info@svenskakyrkan.se. Välkommen med er bokning!

LÄS MER

Läs mer om vigsel i Brännkyrka församling...