Boka dop online

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

– Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade, eller ännu inte publicerade.

– Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni är flera som vill döpas på samma tid (t ex syskon), fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.

– När din bokningsförfrågan skickats till oss registreras den preliminärt, och du får ett kvitto på detta via e-post. Sedan gör vi en avstämning, och återkommer till dig med ett bekräftelsemail, där bokningsbekräftelsen bifogas som ett PDF-dokument. Först då är bokningen definitiv. I god tid inför dopet blir ni sedan kontaktade av prästen för dopsamtal och planering av gudstjänsten.

– Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig.

– I formuläret kan ni även välja att låna dopklänning. Vilken av våra dopklänningar ni vill använda bestämmer ni när ni kommer och hämtar ut den på församlingsexpeditionen.

– Det går att boka tid för dop via webben senast 10 arbetsdagar före doptillfället. 

Vid frågor eller speciella önskemål, kontakta oss på 08-447 11 56 eller brannkyrka.info@svenskakyrkan.se.

LÄS MER

Läs mer om dop i Brännkyrka församling...