Boo kyrka rustas för 100-årsjubileum

Boo kyrka invigdes 1923 och nu närmar sig 100-årsjubileet. Inför firandet får kyrkan en välbehövlig renovering och rustas för framtiden.

Boo Kyrka är full av historia och tradition. Men kyrkan är inget museum. Här firas regelbundet gudstjänster, och här äger viktiga händelser i människors liv rum, barn döps, människor vigs att leva sitt liv tillsammans i kärlek och avlidna begravs under vackra former. Kyrkan finns där även i tider av kris och sorg och människor kan söka sig dit för värme och omsorg. Det är viktigt att kyrkan vårdas så att den kan finnas där för många generationer efter oss. Boo kyrka har snart stått på sin plats i 100 år men hon börjar bli sliten. Därför har en omfattande renovering inletts. Vår vision är en kyrka för alla, en plats som samlar människor när det behövs som mest, en viktig plats i Saltsjö-Boo.

Vill du bidra till renoveringen?

Vi renoverar vår kyrka idag för att den skall hålla till kommande generationer. Om du vill bidra till arbetet med en gåva är det varmt välkommet. Tillsammans bygger vi morgondagens kyrka!

Jag vill bidra!