Konfirmation i Bjursås församling

Om livet, tvivel, kärlek, hopp och tro

Alla borde konfirmera sig!

Konfirmand 2015

Hösten 2016 påbörjade Bjursås församling och Falu Pastorat, med Grycksbo församling i täten, ett konfirmand-samarbete med målen: att få en större grupp konfirmander att arbeta med, en större grupp engagerade unga ledare samt flera vuxna kopplade till konfirmanderna.

Vill du veta mera om vad det innebär att konfirmeras kan du kika på www.svenskakyrkan.se/intesomdutror.

Under konfirmationen lärde jag mig hur jag ska tänka för att bli mer positiv

Konfirmand 2014

För mig betydde konfirmationen mycket: nya vänner, nya tankar och nya känslor. Till exempel ska jag ibland bara släppa taget om saker, låta det rinna av och bara ta det lugnt. Andas en stund.

Konfirmand 2015
Bild: Fotograf Heléne

Upplevelsegruppen 2016/2017:
Övr. fr. v: Andreas, Heino, Julius, Vincent, Wiktor, Anton, Alex, Olars och Hugo.
Mitten rad. fr. v: Cathis, Moa, Agnes, Molly, Isabell, Anders, Isabella, Natalie, Lisa, Hanna, Milla och Elina.
Nedr. rad fr. v: Meja, Lova, Stina, Heléna, Maja, Frida och Linnea

Jag vill säga ett stort tack till våra engagerade ledare. Ni vet vad ni pratar om, och det är viktiga saker. Ni har gjort Jesus och Gud intressanta och det var roligt när ni dansade med oss på discot!

Konfirmand 2016

Citaten är hämtade från olika utvärderingar som gjorts under åren.